Tassen

Wat is de juiste tas voor mij? Het is slim om vooraf na te denken over een paar dingen die belangrijk zijn voor jou! Waar ga je de tas voor gebruiken? Voor je werk of juist in je vrije tijd.Heb je weinig of veel ruimte nodig? Welke kleur past het beste bij jou en bij je gaderobe. Hoe draag jij je tas het liefst?Over je schouder, op je rug in de hand of crossbody?

De shopper wordt op vele manieren gebruikt als werktas, dagje shoppen, verzorgingstas, picknick of een dagje dierentuin. 

De crosboddytas is ideaal als je graag je handen vrij wilt hebben. 

De schoudertas of een clutch zijn handig als je niet zoveel meeneemt, handig voor een dagje shoppen, feestje of een avondje stappen. 

Tas op maat.                                                                 

Heb je speciale wensen of ideèèn voor een tas, dan kun je een tas op maat laten maken.Hierbij kun je kiezen uit de al aanwezige basismodellen of een tas laten ontwerpen naar jouw wens.

Iets voor jou?

Neem contact op met Sandra Creaties via mail info@sandracreaties.nl of bel met 06-30868578. Ook kun je een afspraak maken om het atelier te bezoeken om je wensen te bespreken. Na bespreking van je wensen wordt er een offerte opgesteld. Na goedkeuring en aanbetaling van 50% van het afgesproken bedrag wordt de opdracht ingepland. Wanneer het leer en de fournituren op voorraad zijn is de verwachte levertijd zes weken.

 

 

© 2014 - 2020 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel