Tastbare herinneringen

 

      

                    

Ik geef nabestaanden troost door van de kleding van hun overleden dierbare een tas of een ander mooie aandenken te maken. Zo wordt een dierbare leren jas die anders in de kast blijft hangen een prachtige tas die je dagelijks bij je kunt dragen!  Door jouw herinnering in een tas te vangen, een tas zoals jij hem graag wilt. Zo heb je een mooi tastbaar aandenken die je bij je draagt van degene die je zo liefhebt, dit geeft liefde en troost.

Wat voor tastbare herinneringen kan je van kleding laten maken? Eigenlijk kan ik van vrijwel alle kleding iets nieuws maken, een vlaggenlijn gemaakt van verschillende kledingstukken, een troostknuffel, kussen of deken er is heel veel mogelijk. Neem eens een kijkje bij de voorbeelden wat er allemaal mogelijk is.

Toen mijn eigen vader overleed, zocht ik veel troost in zijn spullen en kleding.  Zo is uiteindelijk het idee ontstaan om van een leren jas van mijn vader een herinneringstas te maken. Een tas die mij aan mooie momenten van mijn vader herinnert en een tas die ik altijd en overal kan meedragen. Doordat de tas gemaakt  is van leer gaat hij lang mee. Wanneer ik deze tas draag, denk ik aan de mooie momenten van mijn vader, en zo is hij altijd dichtbij!

Dit proces, het maken van een herinneringstas  vindt ik erg bijzonder en waardevol om te mogen maken. Ik kan het verdriet natuurlijk niet wegnemen, maar ik kan van jouw dierbare kleding wel een mooie tastbare herinnering maken. Een tas die je bij je draagt van je dierbare die je zo lief hebt en mist, dit geeft liefde en troost.

Als u vragen heeft, of een afspraak wilt maken, mag u gerust bellen. Je kunt ook een mail sturen naar info@sandracreaties.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden om de kledingstukken in een bijzonder aandenken te veranderen. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke ontmoeting, maar ik begrijp dat de afstand soms niet altijd handig is.

Lieve groet, Sandra

 Een mooi cadeau met een emotionele waarde.

06-30868578

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 

© 2014 - 2023 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel