Een troostdeken gemaakt van kleding waar je geen afscheid van wilt nemen!

 

 

Een troostdeken vol mooie herinneringen. Ieder stukje stof heeft een verhaal. Een deken waar je onder kruipt, en die je warm houdt. Dit geeft liefde en troost. 

Een troostdeken is veel werk en wordt niet in een dag gemaakt. Alles wordt met zorg uitgezocht en op maat geknipt, in lapjes van 15 cm x 15 cm of 20 cm x 20 cm. Met de lapjes wordt rekening gehouden met de details uit de kleding, zoals merkjes, labels, zakjes, bepaalde stiksels, kleur of prints. 

De grootte van de deken en de afmeting van de blokjes kun je zelf bepalen. Aan de achterkant van de troostdeken komt een zachte fleece deze zorgt voor de warmte en zachtheid. Ieder deken wordt gevuld met fiberfile. Alle naden worden plat doorgestikt, zodat er een prachtige deken ontstaat. 

In een deken van 140 cm x 140 cm gaan ongeveer 15 - 30 kledingstukken. Verzamel alles wat je er graag in zou willen terugzien, denk bijvoorbeeld ook aan gehaakte kleedjes, stropdassen, borduurwerkjes, kies liever te veel dan te weinig. De grootte van de deken en van de vierkantjes kan aangepast worden naar wens. 

Een deken vol troost en warmte

Een troostdeken is veel werk, en wordt speciaal voor jou gemaakt. Met aandacht voor jouw wensen en details. Een unieke troostdeken vol met mooie herinneringen. Alle benodigde materiaalkosten zijn inbegrepen. Een dierbare deken voor op de bank of bed waar je iedere dag naar kijkt. Een deken speciaal voor jou gemaakt. 

Wat kost een troostdeken

  • Troostdeken              140 cm x 140 cm     € 495,-  dit is inclusief materiaal. 
  • Ledikant dekentje    100 cm 150 cm        € 310,-   dit is inclusief materiaal
  • Ledikant dekentje    120 cm x 150 cm     € 369,-  dit is inclusief materiaal 

 

Troostkussen vol met mooie herinneringen

Een troostkussen wordt gemaakt van de kleding van jouw dierbare overledene. Ieder stukje stof heeft een verhaal. Dit geeft liefde en troost en heb je jouw dierbare toch nog een klein beetje bij je. 

Samen kijken we welk formaat of vorm kussen het beste bij je past. We zoeken de kleding uit en alles wordt met zorg en respect op maat geknipt, in lapjes van 15 cm x 15 cm of 20 cm x 20 cm. Met de lapjes wordt rekening gehouden met de details uit de kleding, zoals merkjes, labels, zakjes, bepaalde stiksels kleuren of prints. 

Wat kost een troostkussen

  • Troost kussen Formaat: 40 cm x 60 cm  = € 135,- Exclusief aanvullend materiaal.
  • Troost kussen Formaat: 50 cm x 50 cm  = €  135,- Exclusief aanvullend materiaal.
  • Troost kussen Formaat: 65 cm x 65 cm  = €  165,- Exclusief aanvullend materiaal.

 

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen? Of heb je interesse in een tastbare herinnering op maat. Neem gerust contact met mij op. Samen bespreken we de mogelijkheden.

info@sandracreaties.nl 

06-30868578

 

 

 

 

© 2014 - 2024 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel