Algemene voorwaarden

Verzending en levering

Vandaag besteld  wordt de volgende dag verzonden.U order wordt aangeboden bij PostNL (zon-en feestdagen uitgezonderd). Hiervoor breng ik verzendkosten in rekening. Brievenbuspost € 3,95 met verzendbewijs en pakketpost € 6,95 met Track en Trace code.

Op het moment dat uw bestelling wordt verstuurt ontvangt u van mij een mail.

 

Hoe kan ik bestellen

Is uw winkelwagentje naar wens gevuld,kies dan "afrekenen. Geef nu uw naam en adresgegevens op. Kies de betaalmethode en klik nadat u akkoord  bent gegaan met onze algemene voorwaarden op "Verder"; Controleer u bestelling en adresgegevens.Klik op "Bestellen.

 

 

Verzendkosten Nederland

Brievenbus post € 3,95 met verzendbewijs.

Paketpost € 6,95 met Track en Trace code.

Verzendkosten zijn inclusief BTW.                   

 

Verzendkosten Buitenland

Brievenbuspost 100gr € 2,70

                        250gr € 4,50

                        500gr € 7,20

                           2kg   € 9,00

Pakketpost met Track en Trace zie tarieven TNT Website.

Verzendkosten zijn inclusief BTW.

 

 

Bestelling zelf afhalen 

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Beuningen Gld. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat neem ik telefonisch of via mail contact met u op voor een afspraak.

 

Betaalmethoden

Betalen  

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf door middel van een Ideal betaling, waarna de bestelling zal worden verzonden.                                                                                 

 

Annuleren & Retourneren

Het annuleren van een bestelling is,zolang deze nog niet is verstuurd,kosteloos.

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren.Indien Sandra Creaties reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zal ik de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

 

Retourneren/afkoelperiode

U kunt u product binnen 14 werkdagen retourneren zonder opgaaf van redenen ingaande de dag van levering.

Uitgezonderd hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk.Het product kan alleen ongebruikt en in de orginele,onbeschadigd geretourneerd worden.

Uitgezonderd van oorbellen wegens hygiëne.Wilt u de gehele bestelling retourneren?

Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand adres.Sandra Creaties zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor u rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retourzending te kiezen voor pakketpost van PostNL.Voor verzending van een pakket tot 10kg (met Track & Trace) betaalt u € 6,95.

Alle annuleringen,ruilingen en retourneringen dienen via de mail aan Sandra Creaties kenbaar te worden gemaakt.Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren,ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden we het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten.U bent uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaald bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Sandra Creaties heeft gedaan.Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

 

Retouradres:

Sandra Creaties Sandra Verhulst Valerianuslaan 6 6642 BW Beuningen.

 

Klachtenprocedure   

Heb u een klacht over èèn van onze producten dan kunt u een email sturen naar sandrinaverhulst@gmail.com. Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw bestelnummer en de aard van uw klacht.U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten.Uiteraard zullen wij ons best doen om u klacht naar tevredenheid op te lossen.                                                                                                   

 

Annulering

Sandra Creaties behoudt zich het recht de bestelling te annuleren, wanneer er binnen 7 werkdagen niet gereageerd wordt door de eventuele koper, op een bestelling via de website.

 

Privacy

Sandra Creaties zal uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door SandraCreaties alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2020 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel