Sandra geef kleding van jouw dierbare, een nieuwe bestemming! 

Dat geeft liefde en troost!

 

                Eigenlijk kun je van alles wat van stof of leer is                             iets nieuws maken

Mijn moeder had een hobbykamer vol met prachtige stofjes en lintjes, van deze mooie materialen heb ik dromenvangers gemaakt. Deze dromenvangers hebben een mooi plekje gekregen bij haar kinderen en kleinkinderen.  Zo hebben we allemaal een mooie tastbare herinnering aan mijn moeder en de kleinkinderen aan oma. Dit is enorm waardevol om te maken. 

Een deken gemaakt van jurken en bloesjes met verschillende printjes en kleuren, kleding die je herinnert aan de mooie momenten samen. Een warme deken die je om je heen slaat, of warm houd op de bank, een deken vol met mooie herinneringen aan een dierbare tijd. 

Eigenlijk kun je alles wat van stof of leer is iets nieuws maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de favoriete jas die je dierbare graag aanhad, of die stapel warme truien, of dat mooie overhemd. Of de sjaaltjes van oma, de stropdassen van papa of de colbert van opa. Dit zijn allemaal kledingstukken die je kunt laten verwerken in een herinneringsopdracht. De kleuren, motiefjes en het gevoel van de warme, zachte stoffen houden de herinneringen aan de fijne tijd levend.

Gehaakte kleedjes zijn mooi om te gebruiken voor dromenvangers. Geborduurde schilderijtjes verwerkt in een tas.  De velvet gordijn of antieke deken verwerkt in een woon kussen of shopper. Er zijn zoveel mogelijkheden om iets tas-t-baars van te maken. Met veel liefde maak ik voor jou een tas-t-baar aandenken.

  • Voorbeelden van materialen; Kleding, sjaaltjes, stropdassen, truien, overhemden, gilets, jeans, lerenjas, pakken, motorpak, bedrijfskleding, bruidsjurk, tafelkleedjes, gehaakte kleedjes, geborduurd schilderijtjes, kant en band, dekens, gordijnstof, leer van een bank of stoel. 

 

 

 

Een troostknuffel gemaakt van dierbare kleding

Afscheid nemen is moeilijk, helemaal voor kinderen. Voor hen is het zo moeilijk te begrijpen. Dan geeft een knuffel troost en bescherming. Deze kunnen ze dicht tegen zich aanhouden knuffelen, koesteren en vasthouden, een knuffel geeft troost bij het verwerken van een verlies. Laat je kind als het kan zelf de kleding uitkiezen, hiermee is het nog persoonlijker. Het ontwerp van de knuffel kan variëren van een standaard knuffel, tot een zelf bedacht ontwerp volledig naar wens van het kind. Een dierbare herinnering die voor altijd is vastgeld. Elke knuffel wordt met liefde en zorg gemaakt van de door jou uitgezochte kleding.                                                      

 

 

  

 

 

 

            

 

 Kleding uitzoeken...voor een tas-t-baar aandenken.

Kleding van je overleden dierbare opruimen en uitzoeken is een moeilijke en vaak emotionele opgave. Het is een proces, neem vooral je tijd hiervoor doe wat goed voelt voor jou. Bij de een is dat over een maand en bij de ander duurt maanden of jaren. 

Je gaat nadenken wat je graag zou willen laten maken. Dit alles op jouw eigen tempo. Heb je twijfels of jouw kleding of stof geschikt is? Neem dan gerust contact met me op en we kijken samen wat mogelijk is. 

Wanneer je zover bent, neem je contact op en dan plannen we samen een afspraak. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke ontmoeting, maar ik begrijp dat de afstand soms niet altijd handig is. Dan kan het ook telefonisch. 

We bespreken samen wat jouw wensen zijn, welk item je graag zou willen laten maken; ik adviseer. Ik wil dan graag meer weten over jouw dierbare, met die informatie kan een herinnering nog persoonlijker worden. De prijs voor een tas-t-bare herinnering wordt dan ook besproken, dit is afhankelijk van jouw wensen. 

Vervolgens wanneer je akkoord gaat, ga ik de opdracht voor je maken. Tijdens dit maak proces zoek ik regelmatig contact om jou door middel van foto's op de hoogte te houden. Je kunt erop rekenen dat ik discreet en met respect omga met de kleding van jouw dierbare.

Laat je me weten wat ik voor kan betekenen?

info@sandracreaties.nl

06-30868578

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 

© 2014 - 2024 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel