Herinneringstas

Herinneringstas

  

Een tas met een verhaal!

Een uniek, persoonlijk, troostend en dierbaar aandenken.                                                               Bij Sandra Creaties is het mogelijk om herinneringen tastbaar te maken met de herinneringstas.

Waardevolle kledingstukken van jezelf of van een dierbare, kunnen worden verwerkt tot nieuwe persoonlijke creaties zoals een tas, portemonnee, babyslofjes, kussen, knuffels of een ontwerp naar keuze.

Toen mijn eigen vader overleed, zocht ik veel troost in zijn spullen en kleding. Zo is uiteindelijk het idee ontstaan om van een leren jas van mijn vader een herinneringstas te maken. Een tas die mij aan mooie momenten van mijn vader herinnert en een tas die ik altijd en overal kan meedragen. Dit proces vind ik erg bijzonder en speciaal om mee te maken. Ik zet me daarom ook graag in om jouw waardevolle herinneringen tastbaar te maken.Wil je ook zo'n bijzonder ontwerp. 

Neem gerust contact op, we kijken dan samen naar de mogelijkheden om jouw dierbare kledingstukken nieuw leven in te blazen!

Een mooi cadeau met een emotionele waarde.

                                                                                                                                                                                                                                                     

© 2014 - 2023 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel