Een tas met een verhaal!

 

      

Een herinnerings tas is een tas met een verleden. De tas wordt gemaakt van een jas van een dierbare overledene.

Toen mijn eigen vader overleed, zocht ik veel troost in zijn spullen en kleding. Zo is uiteindelijk het idee ontstaan om van een leren jas van mijn vader een herinnerings tas te maken. Een tas die mij aan mooie momenten van mijn vader herinnert en een tas die ik altijd en overal kan meedragen. Wanneer ik deze tas draag denk ik altijd aan de mooie momenten van mijn vader, en zo is hij altijd dichtbij! 

De tas kan worden gemaakt met verschillende materialen, bijvoorbeeld een leren jas, de tas kan functioneel zijn, en het bijzondere is om de elementen van de jas terug te laten komen in de tas. Hierdoor kan de tas niet alleen emotionele waarde hebben, maar ook praktisch nut bieden. 

Dit proces het maken van de herinneringstas vindt ik erg bijzonder en speciaal om mee te maken. Ik zet me daarom ook graag in om jouw waardevolle herinneringen tastbaar te maken. 

Het proces van het maken van een herinnerings tas op maat begint met een afspraak bij mij thuis in mijn atelier in Beuningen. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke ontmoeting, maar ik begrijp dat de afstand soms niet handig is. Dan maken we een bel of mail afspraak.

We nemen je wensen door voor de tas, model, functie, kleur van de fournituren. Dan ga ik vervolgens aan de slag met het creëren van het ontwerp en het samenstellen van de tas. Tussentijds hou ik je op de hoogte met foto's zo blijf je betrokken in het proces. Het maakproces duurt ongeveer 4 weken., afhankelijk van mijn agenda. Wanneer de tas klaar is maken we een afspraak om de tas bij mij in Beuningen op te halen. Dit vindt ik altijd een mooi en bijzonder moment.

Dan is de herinnerings tas op maat een uniek en persoonlijk item, en helpt om dierbare herinneringen te behouden en vast te houden. Een waardevol item dat dient als troost, vreugde en verbondenheid.

Een mooi cadeau met een emotionele waarde.  

Info@sandracreaties.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

  

 

                                                                                                                                                                                                                                                     

© 2014 - 2024 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel