Danielle benaderde mij via social media en gaf aan dat ze mijn tassen gemaakt van een jas erg mooi vindt. Of ik voor haar van de leren tassen van haar overleden zus een poef kan maken. Een poef van 45 cm x 45 cm met allemaal kleine ongelijke vierkanten en rechthoeken stukjes leer. Het zou zo jammer zijn als het blijft liggen en er niks mee gedaan wordt. Dan heb ik een mooie herinnering aan mijn lieve zus. 

Samen hebben we de kleuren uitgezocht van de tassen, zodat het mooi past bij haar interieur. Er zit heel veel werk in de poef, ieder stukje leer is met de hand op maat gesneden, in vierkantjes en rechthoekjes. Alles wordt op kleur en maat gesorteerd, zodat het een mooi geheel wordt. Dan wordt alles vastgeplakt en kan het stikken beginnen. Ieder stukje leer overlapt elkaar en is doorgestikt. De poef is gepersonaliseerd met een gouden hart met de naam van haar zus.

Van de laatste restjes heb ik nog wat sleutelhangers kunnen maken, deze geeft ze weg aan familie. Zo hebben zei ook een tastbare herinnering.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een poef met een verhaal laten maken, stuur een e-mail naar info@sandracreaties.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

© 2014 - 2024 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel