Een tas op maat naar jouw wensen   

               


 

Een maatwerk tas ik vertel je in het kort hoe dit in zijn werk gaat.

Bedenk aan welke eisen jouw perfecte tas moet voldoen (afmeting, kleur, vakjes enz.). Je kunt een model kiezen uit de webshop, of voorbeelden van andere tassen laten zien die je aanspreken. Of je hebt zelf een ontwerp in gedachten. Afhankelijke van het type tas de maten en complexiteit wordt er een prijsopgave gemaakt. Wanneer je akkoord gaat met de besproken prijs gaan we verder met het proces van jouw handgemaakte tas.

We plannen een afspraak in mijn atelier in Beuningen of online als dat beter uitkomt vanwege de afstand. Samen ontwerpen we de tas die precies bij jouw wensen past. Vervolgens gaan we samen de materialen kiezen, leer uitzoeken, de afmetingen en indeling doornemen, maar ook de details zoals sluitingen, kleur van de fournituren. Leer kan gekozen worden uit de voorraad, bij een specifieke wens ga ik opzoek voor het ideale stuk leer bij de leerhandel. Zodra alle materialen zijn gekozen en het ontwerp definitief is. Kan ik aan de slag gaan met het maken van jouw droomtas.

Tijdens het werken aan jouw droomtas, houden wij contact, zodat je op de hoogte blijft van de vorderingen. Wanneer jouw droomtas klaar is, kan je deze komen ophalen. Het is ook mogelijk om het op te sturen. De kosten hiervoor worden apart in rekening gebracht.  De levertijd van jouw maatwerk tas is +/- 4 weken.

Het lijkt me superleuk om voor jouw je droomtas te maken! Heb je interesse neem dan contact op via telefoon of e-mail dan plannen we samen een afspraak voor jouw droom tas.

 Info@sandracreaties.nl

 

 

© 2014 - 2023 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel