Garantie

Op alle producten van Sandra Creaties zit 3 maanden garantie. Is uw bestelling binnen 3 maanden defect geraakt door een fout van Sandra Creaties? Dan repareren we hem gratis. Onze garantie is niet van toepassing op verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan regen of zon. 

Reparatie

Is uw bestelling na een periode van 3 maanden defect geraakt of beschadig? De reparatiekosten worden op individuele basis bepaald. Voor vragen kunt een e-mail sturen naar: info@sandracreaties.nl 

 

Artikel 16 - Klachtenregeling 


1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. 
2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer. 
3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. 
4. De consument dient de ondernemer in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. 
5. Artikelen waarbij de harige koeienhuid kaal wordt, valt niet onder de garantie omdat dit materiaal eigen is.

"Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sandracreaties.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

 

© 2014 - 2024 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel