De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aankoop en 
overeenkomst welke wordt aangeboden door Sandra Creaties gevestigd te Beuningen.

Een plek waar je makkelijk online kan kopen en veilig betalen met IDEAL. 

1. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW. Voordat de bestelling wordt bevestigd door de klant is de volledige prijs
 bekend.
 Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud
 van wijzigingen.

2. Orderbevestiging

De koopovereenkomst komt tot stand nadat Sandra Creaties je betaling heeft ontvangen, en ter bevestiging een mail met de details van je bestelling en orderbevestiging naar het door jou opgegeven e-mail adres heeft gestuurd.

3. Betaling

Betaling van een product kan uitsluitend plaatsvinden aan Sandra Creaties, via IDeal, Bankcontact of SofortBanking.

Tassen in opdracht dienen door de opdrachtgever te worden bevestigd, dit kan via de e-mail, en door het overmaken van de (aan)betaling. Het overmaken van de aanbetaling is bindend.

4. Verzendopties

  • Verzenden binnen Nederland
  • Verzenden binnen de EU
  • Ophalen in Beuningen (dit is op afspraak)

Verzending in Nederland en Belgie, de verzendkosten staan vermeld bij het afrekenen en is per product verschillend.

Bestel je meerdere producten? Dan betaal je 1 x verzendkosten, dit zie je bij het afrekenen.

Wil je liever geen verzendkosten betalen en je bestelling ophalen. Dat kan. Klik dan bij het afrekenen op de knop; bestelling afhalen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op wanneer de bestelling afgehaald kan worden.

5. Annulering van een bestelling

Binnen 14 dagen mogen producten nog geretourneerd worden. Zodra je bestelling binnen is, kan je je aankoop bekijken en bepalen of het voldoet aan jouw wensen. Als je aankoop niet naar verwachting is, kan je de bestelling retourneren. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening. Producten op bestelling, kan niet worden geretourneerd, omdat dit altijd in goed overleg wordt gemaakt. 

Als het product beschadigd is, wordt de retourzending niet aanvaard. Alle pakketjes worden zorgvuldig en goed verpakt. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, dus jijzelf. Het product moet zodanig teruggestuurd worden dat het niet kan beschadigen. Zoals je het product dus ook hebt ontvangen. Ik verzend jou pakket altijd met een track & trace. Herinnerings opdrachten en een tas op maat worden altijd aangetekend verstuurd.

Producten in opdracht of gepersonaliseerde opdrachten kunnen niet retour. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

6. VERZENDKOSTEN

Verzending in Nederland en Belgie, de verzendkosten staan vermeld bij het afrekenen en is per product verschillend.

​Bij bestellingen met een orderbedrag van € 150,- wordt u bestelling gratis verzonden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger PostNL met Track & Trace code. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag  plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Ophalen in Beuningen

Wanneer je hebt gekozen voor 'ophalen' krijg je bericht wanneer je bestelling gereed staat om opgehaald te worden.

© 2014 - 2024 sandracreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel